torsdag 23. april 2009

Hva er det med disse hvite møblene?

Hvitt er VELDIG fint. Ser at det er mange her i blogglandia som er over gjennomsnittlig glad i hvitt. Jeg derimot er helt motsatt. Jeg digger disse mørke møblene. For øyeblikket er jeg inne i en Wenge farget periode. Det sies at vi forandrer stil/smak mange mange ganger gjennom livet. Både når det gjelder interiør og klær og ikke minst frisyre!(oppfordrer alle å se i gamle fotoalbum).

Kanskje jeg blir glad i hvite møbler en gang jeg å!??! Hvem vet!Denne er "BÆRRE LÆKKER".Jeg setter dette bokskapet på ønskelisten min!Dette nattbordet skal sjekkes ut på Ikea en gang i nær framtid.


Hva mener dere? Hvite eller mørke møbler?På tide å ta kvelden. NATTA!

SMIIIIL!

11 kommentarer:

LillaL sa...

JA til mørke møbler! Vi har kun mørkebrunt (utenom kjøkkenbord og stoler som ikke skal få komme inn i nyehuset), flott det synes jeg. Er enig i at det er mye hvitt rundt om på bloggene, føler meg jo nesten litt alene. Men da er vi to, hehe!

God helg:)

MITT LILLE FRISTED sa...

Hei!
Bente har gitt meg link til bloggen din:) Jeg er nok av det hvite slaget. Har hatt mye luta furu var "hot" da vi bygde hus for over 20 år siden....... Må nok innrømme at de vil gå under malerkosten etterhvert.
Gleder meg til å følge byggeprosjektet. Kos dere på treffet i helgen:)
Hilsen Kristin

MarnyAlice sa...

hei :) eg har berre mørke møblar og likar dei veldig godt, men føler at eg er begynt å bli litt kvit. veeeeeldi usikker på om eg skal male dei eller ikkje!!???!!!

go helg :)

Klem :)

ramboline97 sa...

Hei på deg du.. og takk for hyggelig hilsen... Ja gjett om vi gleder oss.. det skal bli så godt med større plass.. det er den eneste grunnen til at vi flytter, for vi trives godt der vi er nå.. Så godt å se en blogg som ikke baare er hvit.. jeg liker som du ser sort.. veldig glad i sort ja.. men ikke så glad i å vaske.. ergo.. ikke så mye sort i nye huset.. jeg tenker sandfarget bad jeg.. en drøm for moppen!!!ikke sant?? riktig god helg... er det ikke deilig med vår??

Hvitrose sa...

heia:)
Ja takk begge deler her,syns det kan være litt bevegelse fra rom til rom..slik blir jo det litt mer liv!
hvit ligger nok hjertet nærmest nå for tiden..men LUTA er jeg nok ferdig med ja;);)
her er det da hummer og kanari som du vet;)

Gleder meg til i morra!!!Ha en fin fredag:)

ramboline97 sa...

Ha ha... så gøy... Jeg gleder meg veldig til å følge deg.. jammen trenger man mye råd og tips.. Det er ikke så lett sånn helt alene... jeg har en nettside som er dansk som selger badekar m løveføtter billig.. så den skal jeg finne frem til deg... armatur osv... gjør ikke noe å spare litt her og der nei...

ramboline97 sa...

selvsagt er det greit.. huff... jeg tok meg litt til rette jeg og la deg til uten å spørre...
Jeg gir lyd med en gang jeg finner noe smart til oss husbyggere...!!

MITT LILLE FRISTED sa...

Miljøgården.....var nok bare jeg som skrev det litt dumt er jeg redd..... Miljøgården er en produsent som har mye fint;) men de har ingen katalog som er fritt for gjennomsyn for oss.
Sier takk for at du vil linke jeg og da legger jeg deg til hos meg.
Ha en flott kveld videre:)

Hvitrose sa...

Skal ha med vin ja:)Det blir jo Tapas.Da er det godt med rødvin til:)

Emmas Verden sa...

Ja det var kjekt med besøk i butikken..Når du først får smaken på å sy,så blir du nok hekta ;) Det e kjempegøy!!!Gleder meg til imorra..det blir supert ;)Ha en fin kveld!!Klem Anne***

Ingunn sa...

Hei. Jeg har både hvite og sorte eller brune møbler. Og liker det veldig godt. Titt gjerne innom min blogg.

God helg :)

Hilsen ingunn