søndag 19. april 2009

Inspirasjon til barna!
Denne stolen var bare helt herlig, kunne godt hatt en slik på rommet til Simon. Og teppet var ordentlig stilig.Et slikt skap vil jeg ha!
Elsker disse sterke rosa og lime fargene. Men ingen SMÅ jenter her i gården! Det MASKULINE har overtaket her hos oss. HEHE.... (ville ikke vært foruten.) Elsker alle gutta her i huset.
Har heller ingen gutte baby i hus. Men disse teppene var nydelige likevel!

Alle bildene er hentet fra Miss Muffet. Linken ligger på favotittene mine. (har ikke helt funnet ut hvordan jeg linker direkte fra teksten her! Noen som vil lære meg?)

Ha en DEILIG Søndag! Heia ÅFK!!!!! (satser på seier!!!! ;-))

3 kommentarer:

Min stil sa...

Hei. For noen fantastiske flotte tepper. De likte jeg! Jeg er nybegynner i bloggverden, men mener at når du skal linke til noe i teksten, så kan du bare kopiere adressen fra nettstedet og lime den inn i teksten. Noe slik som; dette bildet har jeg hentet fra... "og så teksten". Håper du lykkes.
:) Susanne

Herlighet sa...

Nydelig skap! :)
Ha en strålende dag!

Anno2009 sa...

Tusen takk for søte ord. Ja, en liten nedtur var det jo, siden vi hadde håpet på å få kjøpt tomt i disse dager.. Men men, det går seg nok til. Tiden går jo igrunn fort, så det ordner seg til slutt;).

Utrolig inspirerende bilder du har lagt ut da. Falt dypt og inderlig for teppene... Tror jeg hadde hatt problemer med å velge der altså...;).

Ang. linking, så er jeg grønn. Ville uansett tro at det som Min stil skriver om å kopiere nettadressen og så lime inn i innlegget ville være logisk.. Men igjen, jeg er jo grønn på blogging så... Du får prøve deg frem. Hadde vært kjekt å fått sett den siden du har hentet teppene osv fra;).

ha en god kveld/natt;)