onsdag 13. mai 2009

Drømmer om et lysthus i hagen!Ja takk! Et slikt lysthus vil jeg ha! NÅ!!!!! :-)Ser ganske så enkelt ut å sette opp! I allefall denne pakkeløsningen.Dette ser ut til at dette er av den enkle sorten. Men her kan man gjøre mye! Bare fantasien stopper.
Har lest litt om regler for å sette opp et slikt. Det sies at en må bygge 4 m fra nabogrensen. :-( Så da gikk planen min rett i dass!Litt av poenget med et slikt hus er at det ligger litt ut i hagen og ikke helt inntil solterrassen! Huff!!!! Får se om jeg finner noe smutthull i lovverket!

Noen som har et slikt koselig lysthus??? Hvor nært nabogrensen ligger da ditt?

6 kommentarer:

ramboline97 sa...

åh ja.. vi har lik drøm vi to... kan du tenke deg noe vakrere?? jeg har en link et sted til de vakreste lysthus.. jeg må vise dg den.. ha en fin dag!!

vivian sa...

Gleder meg! :-)

LillaL sa...

Har du en grei nabo så kan du bygge det 1 meter fra grensa:) Vi bygger en stor garasje en meter fra grensa til naboen, så da burde du få sette opp et lite lysthus i alle fall, hehe;) Naboen din må i så fall skrive under på at han/hun synes det er ok.

De er bare superfine forresten! :)

Elin sa...

Har den drømmen jeg òg.
Ta en titt innom bloggen min så ser du plassen jeg har sett ut til det.
Ellers er det riktig som LillaL sier, det kommer an på hva naboen går med på.
Klem

MITT LILLE FRISTED sa...

Ååå dettet så vakkert ut:) Et lysthus kunne jeg godt tenkt meg.... Tror du må se nøye gjennom lovene for å se om der er noen mulighet for å bygge lysthus hos deg.
Kos deg med drømmene og ha en flott uke videre!
Klem Kristin

Drømmen om en eplehage sa...

Æsj, må man kunne alle regler da? hihi!

Lysthus ser virkelig idyllisk ut og med våre så ikke varme sommerkvelder og giga mygg er det kanskje ikke så dumt. Flott er det hvertfall!!!!
Snakker om overbygd uteplass vi, men ikke i år.

Sett muren vår da? Det blir nå og når fjerten kommer hjem så blir det platting også. iiiik!

Når begynner dere på egeninnsatsen?


Nattakos!