lørdag 24. mars 2012

Nytt / Gammelt skap!!

Hei der!Et av de siste prosjektene mine.
Trodde dette var en grei og enkel sak, men det viste seg at her måtte jeg ha tålmodighet hvis resultatet skulle bli bra.
Skapet er i heltre eik og kjøpte på finn selvfølgelig. Betalte 1500 kr, og  med maling og nye knotter kom hele skapet på underkant av 2000 kr. Og litt svette og frustrasjon da.


Fikk lov å stå noen uker på stuen pga plassmangel.. Satt og klødde i fingrene hver kveld må dere vite.
Hadde litt vansker for og bestemme meg for farge. Skulle jeg male det grått med hvitt inni? Eller skulle jeg male det i en dus lyseblå eller grønn farge? Kanskje sort? Hmm.... nei så modig var jeg ikke. Og siden stuen vår ikke er så veldig stor, tok jeg hvitt.
 Og jeg er veldig fornøyd.Også var det disse helsikes knottene da. Der er jo så mange å velge mellom!!!!
Kjøpte hvite med sølv detaljer tilslutt, men jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte sorte med sølv på.
Så mulig de blir byttet ut. Hva tror dere???
Neste prosjekt er noen grusomme høytalere som mr Z SKAL ha stående på stuen. De er i nesten samme farge som skapet. Og her det gjøres noe. Men hva????? Tar imot forslag med glede, for her er jeg rådvill.Grøsssss og gru..... og JA de stå akkurat der hvor de viser best pga lyd osv bla bla bla....
Jeg har foreslått og kjøpe nye, men nei disse er SÅÅÅÅÅ bra. Så det er uaktuelt. Men jeg får lov og gjøre noe med de, slik at de ikke viser så godt, MEN HVA??????? Her trenger jeg hjelp altså.


3 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Mannfolk og slike tekniske greier altså!!!!! Har ingen god ide til deg her.....sliter med litt av det samme her,i tillegg til den skrekkelige stresslesstrusselen: gubben vil nemlig ha en skikkelig god stol å sitte igrunnet ryggproblemer.....og jeg strutter i mot så lenge jeg klarer.Så er det vel noe med at man skal møtes påhalvveien...huff:/
Skaper ble dritlekkert det Viviann,knotter også!!!!Så gøy!Men du har nok pøta litt med de vinduene kan jeg tenke meg;)
Verdt bryet!!!!
God helg...er det ikke herlig ute???
Toveklem:)

Hanne sa...

Skapet ble fint, og det synes jeg de hvite knottene var også.

Når det gjelder høytalerne så kjenner jeg din frustrasjon. Har hørt den; de må stå sånn og slik for at lyden skal bli riktig, og den kjøper jeg forsåvidt. Men en ting har jeg alltid lurt på; er det virkelig nødvendig å lage de så stygge!!! Jeg fikk "lurt inn" et tivoli-anlegg som passer i hyllen på stua og fikk løst problemet på den måten. Når det gjelder ditt "problem" så kan jeg dessverre ikke hjelpe. Men lykke til;)

Fin kveld til deg der oppe,
klem fra Hanne:)

anine sa...

Skapet ble lekkert:):)
Uff her hjemme hadde vi ikke mindre en 6 høyttalere i forskjellige størrelser. De var grusomme! Etter mye overtaling fikk jeg lov å selge de... JUHUUUUUU!
MEN frykter det kommer inn ny:-S
Finnes anlegg der det er noen veldig små som en kan "gjemme" vekk. Lurer på om det skal bli neste bursdag gave til han. Da har JEG litt kontroll:-P
Klem fra Anine