søndag 17. oktober 2010

Enda en Søndag!


♥♥♥

Ja da er det Søndag igjen. Ukene flyr!
Har prosjekter på gang som tar mye av tiden min, så dermed blir det også lite blogging.

Vil egentlig bare ønske alle som titter innom her en god høst videre. Og jeg regner med at jeg kommer sterkere tilbake om litt.

Hjertet som dere ser på bildene er hjemmelaget.

♥♥♥


Vivian ♥

2 kommentarer:

Toves Sammensurium sa...

Heisann Vivian...for et skjønt hjerte!!! Og så synes jeg igrunnen den lysestaken i bakgrunnen ikke var så dum heller:)))
Søndagen er snart omme....vært en friske dag,og jeg og ungene har faktisk vært i bya og gått trappene opp til fjellstua,vært på lekeplassen i parken og på dyreklubben på borgund.Kost oss masse,- litt forblåste men det var igrunnen deilig lell,så denne søndagen føyer seg inn i rekken av en av mange flotte høstdager! La oss få det slik en stund til,før snøen,glatta og slapsen kommer!! Nyt dagene,-blogg når du føler for det for det er vel tross alt mest for sin egen del man blogger,ikke sant?SLik er det ihvertfall for min del...koser meg med bloggen og innelggene jeg lager,og koser meg med andres blogger også :)
Men i kveld skal skal SKAL jeg være flink å vaske hus,stryke klær etc istedenfor å bli sittende her...begynner på jobb igjen etter 8 uker sykmelding og da er det greit å være ajour!:)
Vi sees nok før eller siden her inne :)))
toveklem:)

Anno 2009 sa...

Det hjertet var alldeles nydelig, også passet det så godt til lysestaken din. Flink du er. Håper du legger ut bilder av prosjektene dine;).

Du får ha en flott høst videre du også Vivian. Så får vi håpe vi ser et nytt innlegg fra deg igjen snart;). Alltid hyggelig å se nye innlegg fra din kant:

God søndag videre.
Klem fra Marilinn