onsdag 5. august 2009

Litt kjøkken og gang!Et kupp kan man godt si. Det mener iallfall jeg! Jeg har tenkt lenge på hvilke puter jeg skal ha i kjøkken sofa/benken vår. Jeg har noen store i dongeri fra tidligere, men nå vil jeg ha noe annet. Var en tur innom Kremmerhuset og der rett forran nesen min lå disse TRE lilla putene. Likte de med en gang. Hang en plakat på bordet : ALT PÅ BORDET 50,- WOW.... tre igjen, og det var tre jeg skulle ha. DISSE VAR MENT FOR MEG. Det er jeg sikker på. Kjøpte også to lilla blomsterkrukker til 50,-. ELSKER ELSKER ELSKER SALG! Så da gikk jeg ut av butikken med to STORE nett og 250 kr fattigere. LYKKELIG? JA.Er VELDIG fornøyd med flisene vi har valgt over kjøkkenbenken. PÅ bildet mangler fugingen, men det er på plass nå, og da ble det selvfølgelig enda finere. Valget var enkelt. Vi ville ha noe som var tidløst og diskre.Er også VELDIG fornøyd med flisene vi har valgt i gangen også. Ser litt mørkt ut på bildet, men det er mye finere i virkeligheten. Håper bare trappen kommer snart!Denne tapeten er bare så fin. Har den på veggen der den hvite trappen skal være ( i gangen). Kommer selvfølgelig bilde når trappen er i hus.

Nå er det bare noen uker, så er vi i HUS!!!!!!!!! Gjett om vi gleder oss da?

5 kommentarer:

Min stil sa...

Så fine. Du var heldige med de. Skulle gjerne ha hatt slike lilla puter jeg også. Kos deg i sommervarmen. Klæ fra Susanne.

Drømmen om en eplehage sa...

Tullmus, sitter du på jobb og blogger nå?!?!? Hi, hi, hi!

Alt for deg, min kjære. Nå fikk jeg eksperimentert med den puten så da går det lettere med neste, så om du vil kan jeg sy en til deg jeg vet du ;)

Ser RÅ fint ut på kjøkkenet. Så stilig med en slik benk, det skulle jeg ha også, men det ble fullt før jeg fikk på plass halvparten av det jeg skulle ha. Slik er det når man egentlig skulle hatt ett kjøkken på 75kvm.

Skikkelig varp og vi liker jo varp. Nå har du mer penger å bruke på nye varp ;)

Gleder meg til å komme med juckapalme under armen for inspisere heimen.
Juckapalme skla du slippe da ;)

Klem og kos

LillaL sa...

Så kjekt å få se noen bilder fra huset, det ser kjempefint ut -gleder meg til å se mer!

De lilla putene var knallfine da, og billige! Slike kupp liker vi:D

Lykke til videre og gled deg til å få flytte inn, der er herlig i nytt hus:)

Klems fra Jeanette

Hyttehuset sa...

Så lekre desse putene var. Eg hadde også kjøt dei om eg hadde komme over dei. Salg er stor stas!

Inger sa...

Nå går det jammen fremover ja:)
Lekre puter ja, jeg elsker lilla, men det passer dessverre ikke her hos meg:( Kjøkkenet ser veldig lyst og lekkert ut, og jeg gleder meg til å se mer!!
Teller snart dager til innflytting nå skjønner jeg...:)