torsdag 9. juli 2009

Dette er gøy!Jeg hadde et bilde inne i hodet mitt om hvordan gulvet mitt/ våres skulle se ut. Å jeg måtte lete lenge og mye før jeg fant ett jeg ble fornøyd med. Jeg ville ha et gulv som passet til ALT!

JEG er VELDIG fornøyd! :-)Her tapetseres og males veggene i stuen. Fargen på stuen ble KOKOS. Den er veldig varm og lun! Bilder kommer.En liten smakebit av kjøkkenet. Følg med! (ps: sorry... mobilbilder!)

4 kommentarer:

Balke gård sa...

Hei, så fint gulvet ble, hvordan behandlet dud et?

Gleder emg til å se resultatet på egeninnsatsen deres, klem fra M:-)

Inger sa...

Så godt å se at dere er igang med egen innsatsen:)) Lekkert gulv, og det ser kjempeflott ut!! Håper jeg får se en dag....er hjemme fra ferie nå så da kan det jo hende vi dukker opp en av dagene...:)
Ser ut som dere hadde det flotters på ferie!

Hvitrose sa...

Kjempefint gulv.akkurat slik jeg hadde valgt selv om jeg skulle....;)
har dere ferie denne uka også?
Kommer ned å kikker senere i dag jeg:)))

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫