onsdag 20. mai 2009

Drømmer om drømmeland!Vet ikke hvorfor, men jeg er så glad i denne typen musvegger. Liker fargen og strukturen. Tror det kan være noe med at jeg har røtter i Danmark. Å jeg ELSKER Danmark. Lengter dit hver sommer! Men nå sporet jeg litt av her. Hva synes DERE om slike vegger?Dåne dåne! Dette speilet er bare så kult!
"SPEIL SPEIL PÅ VEGGEN DER....." Dette er rene eventyrspeilet.
Benken kunne godt ha vært fjernet og satt en annen plass, men fargen på veggen var fin!Likte også dette rommet. Stort og lyst. Tenk så koselig med peis på soverommet da! Jeg er veldig glad i grønne planter, med denne palmen ødela litt!

Takk for alle koselige kommentarer alle sammen! SMIL! Kommer på besøk til bloggene deres snart. (må bare ha litt god tid først):-) GLEDER MEG!

Klem til dere alle!

Ps: Etter mye dynking og dryssing med maurkverk, ser det ut til at mauren er borte! SMIL! :-) Jeg er veldig GLAD nå!

7 kommentarer:

MarnyAlice sa...

hei :)
eg og likar slike veggar :) sa det seinast i går til min kjære då vi var på peppes og der var ein slik vegg at ein slik vegg vil eg ha på soverommet eller kjøkkenet. han var ikkje heilt eineg då med..kan sikkert bearbeidast :) hehe!!

det store kvite soverommet var sooo herleg!!!

konkurranse hos meg om du vil delta :)

Klem M :)

MarnyAlice sa...

ser forresten at du er med i konkurransen min :) kjekt :)

Klem M :)

Datt sa...

Så herlige bilder, skal pusse opp soverom snart selv, men peis blir det nok neppe :P

MITT LILLE FRISTED sa...

Heisann!
Ja jag tar det soverommet!!! Skal bare bygge ut litt så får jeg nok plass både til peis og seng og og og.... Her er det bare å drømme seg vekk.... Bruker å være med min mann når de har messe og der er det brukt slike murvegger. Det er FLOTT og skaper en spesiell atmosfære, men har hos meg tror jeg ikke jeg ville hatt det.
Ha en flott dag videre!
Klem Kristin

Frk. T sa...

Hei, hei!

Jeg ELSKER slike murvegger, syntes det er rålekkert!! Utrolig flott soverom du viser bildet av.. Så hvis du hyar muligheten, go for it!!; )

Ønsker deg en fin uke,

Klem Frk T

Lykkeliten sa...

Hei! Så lekker vegg!! Og så mange flotte bilder du hadde!

Inger sa...

Jammen har du funnet mye lekkert!!
Synes du er kjempeflink som klarer å handle ting underveis i byggeprosessen. Det kommer sikkert til å bli kjempelekkert hjemme hos dere sår dere omsider får flytte inn:)
Du får trøste deg med at det blir lettere vær og ungene kan være mye ute, så slipper dere å sitte oppå hverandre inne;)
Klem.