onsdag 1. april 2009

Lys må vi ha!Har den siste tiden tilbrakt mye tid i lampebutikker og lampe avdelinger i div butikker. Vi skal ha en del nye lamper. Taklys, baderoms lys ,utelys osv . Etter møte med elektriker bestemte vi oss for ikke å ha disse berømte spottene. Har aldri hatt spotter før og har heller aldri savnet dem. Vet ikke helt hvorfor, men slik er det bare. ;-)

Har et prosjekt på gang som tar en del av fritiden min, derfor blir også bloggen litt nedprioritert. Kommer et eget innlegg fra dette prosjektet om ikke så lenge. Et før og etter innlegg kan man si! :-)

Ha en super duper uke der ute!

4 kommentarer:

borghild sa...

Så kul 'åpne-seg-lampe', iallfall på vinteren! (Det skal sies at den iallfall IKKE trengs på vårt soverom i lyshalvåret, vi har både gardiner, innvendige persienner og utvendige persienner, likevel kunne det vært mørkere;-)
Kule gutter på bildet under også, og det må være sååå gøy å bygge eget hus!!! Men kan også forstå valgets kvaler;-) Klem B:-)

charm design sa...

Blir kjempe spennende å følge hus prosjektet deres....takk for kjempe hyggelig komentar.

Living White sa...

ÅÅÅÅ hvor fant du den lampen?????
I need to know, den var RÅ KUL!

Tusen takk for at du ble med i Mollys korstog i går. Det var rørende at så mange ble med, jeg ble helt satt ut

Anette {foreldremanualen} sa...

Lamper synes jeg er kjempevanskelig... Dvs bordlamper har vi ørten av, men vanskelig å bestemme seg for noe å ha i taket! ;-)

Denne så ganske kuul ut da - aldri sett en slik før! ;-)