mandag 16. februar 2009

Velkommen inn? En gang!Det var umulig å få tak i bilde av utgangsdøren vi har bestemt oss for. Så dermed ble det bilde av denne som er omtrent lik. ( hvis dere tar frem lupa, så klarer dere kansje å se den. hehe!)Vi får dør fra valldaldøra, og den heter STRANDA. Denne på bilde er hvit, men jeg tror den vi skal ha blir svart eller grå. Har ikke helt bestemt meg for fargen ennå. Eneste at den ikke skal være hvit. Har også bestemt oss for å ha to lykter på hver side av inngangspartiet.

Eneste som mangler nå, er at DE FÅR UT FINGEREN Å BEGYNNER Å BYGGE! Kjenner frustasjonen begynner å ta overhånd her.

Hilsen enda en frustrert frue (frøker er det vel, siden vi ikke er gift!) ;-)

5 kommentarer:

Hvitrose sa...

kjente meg ikke igjen her inne..trodde e hadde gått feil!!
gratulerer med nytt utseende;):):)

Klem:)

Villa Creme sa...

Hei, hei! Det stemmer at jeg har malt på stipene, var ikke så stor jobb som man tror faktisk. Brukte vannbasert maling så man rakk 2strøk på en dag. Brukte kanskje 3 dager på det totalt. Min tante har denne tapeten i stuen, papirtapet altså, samme fargen men stripene er bredere. Jeg fikk låne rullen av henne også skannet jeg fargen hos fargehandleren for å få lik. Så den finnes faktisk i ekte tapet. Leverandøren er svensk. Og den er koster rundt 800-1000 kr rullen tror jeg. Jeg hadde valgt tapeten hvis jeg hadde hatt slett vegg, men det var jo strie i huset når vi kjøpte det. Så da ble det enklere å male stripene på!

Villa Creme sa...

...og selvsagt greit at legger meg til lista di;)

MOLLY sa...

Det ligger svar til deg på bloggen;)

LillaL sa...

Kjempefin dør:) Vi glemte av hele døra før den plutselig lå innpakket utenfor huset vi, ooops liksom! Jeg har ikke turt å pakke den skikkelig ut engang i tilfelle den er grisestygg, huff, hehe! Skulle gjerne kommet på det LITT før slik at vi kunne funnet drømmedøra. Jaja, kan heldigvis byttes ut senere.

Ellers så vet jeg alt om trege snekkere... Etter planen skulle trappa vår inne komme og monteres i slutten av november i fjor, nå er det ikke klart for den før om en måned. Litt etter skjema kan du si.

Krysser fingrene for at snekkerne deres får rumpen i gir snart:)