fredag 23. januar 2009

Tidsfordriv!Mens JEG/vi ENNÅ venter på materialet til huset. Prøver jeg desperat å få dagene til å gå. Og da er det greit med noen små prosjekter som dette skjerfet. Ble ganske fornøyd med resultatet. Veldig enkelt og strikke var det også. Brukte 4 nøster.Har tenkt å sy på en kant av et eller annet, kanskje svart eller brun blonde eller noe slikt. Får se om jeg kommer over noe som kan duge.Er ikke så veldig flink å strikke, men slike enkle små prosjekter er bare så koselig. Fant denne hos BENTES BLOGG. Hun er bare sååååå flink å strikke. (jeg er veldig misunnelig).Så enkelt er det! 30 masker og to hele nøster!

Med en gang denne VARME halsen ble ferdig, ble det sol ute! TYPISK! Men kjenner jeg værgudene rett, så kommer det sikkert mer kaldt og guffent vær snart!

2 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Så lurt!
Og den hjertenåla var virkelig dekorativ :)

Du, bare ett lite tips helt i det stille:
Få ALLE avtaler skriftlig. Alt fra tilsynelatende bagateller til de større tingene.
Vil du vite mer, send meg en mail ;)

Villa Creme sa...

Så fint skjerf! Trenger ikke være så komplisert oppskrift for for at resultatet skal bli fint:) Jeg har strikket litt og tovet det etterpå. Da trenger man ikke være så flink til å strikke for maskene blir så "ullene" at man ikke ser om de er ujevne og kanskje mistet et par masker... Også kan man forme de når de er bløte slik at det får den fasongen du ønsker.