onsdag 7. januar 2009

Planleggingen har startet!Denne herlige saken kommer muligens inn i det nye huset våres. Det var mannen i huset som falt pladask for den. (han liker tydeligvis runde former... hehe ...;-)) Men jeg falt for den selv, og vi er enige. Han bruker sjelden å blande seg inn i det som har med farger og interiør å gjøre, så der er jeg heldig!!! Tror det sparer oss for en del unødvendige konflikter. SMIIIIL :-D

EN LITEN SMAKEBIT!

Har kjøpt litt til ny huset, men vil ikke vise alt før ting er på plass der de er tenkt, men her er en liten smakebit på noe!
Har kjøpt to lamper som jeg har planer om å ha i to smale vinduer på stuen! Håper det blir fint!Denne lampen skal på det nye kjøkkenet,er fra House doctor. Kjøpt hos Emmas verden. Kjøpte en tvilling til denne også! Er noe dette med 2 stk blir berre lekkert!
Også siden vi solgte de 6 røffe mørkebrune skinn spisestuestolene våres (vivian var så lei av de,fordi hun så de over alt). Har jeg leita og leita etter nye stoler til kjøkkenet, og i går sto de rett forran nesen min. Så en liten smugtitt fikk dere av de og. Kjøpte bare 4 stk, fordi vi skal ha en sittebenk også. Da blir det ialt 7 sitteplasser på kjøkkenet.

Har også begynt og titte på fliser, DET ER IKKE LETT ASS! Så det skal bli spennende å se hva vi bestemmer oss for. Vi skal bl.a. ha fliser i hallen, vaskerom og to bad.

Nå er det natta, klokka tikker når en sitter på pc`en. puhh! NATTA!!

5 kommentarer:

LillaL sa...

Heisann! Så lurt å vise bare noen små smakebiter, gleder med å se alt på plass i nyehuset:)

Sliter litt med å velge fliser jeg/vi også...it's a jungle out there! Er ferdig med å kjøpe til kjelleren (bad, +gulvfliser i gang og vaskerom). Og så har vi kjøpt veggfliser til gjestetoalettet i hovedetasjen. Mangler til gang, vaskerom og et bad. Puh!

Når planlegger dere å flytte inn forresten?

Ha en fin dag:)

Hvitrose sa...

hahahaha!!!:)Rundeformer ja..ALLE mannfolk liker rundeformer kan skjønne;)
kjempefin den peisen der altså:)
det blir nok så lekkert det der du!!

heidå:)

Drømmen om en eplehage sa...

Spennende sniktitter da!
er på let etter nye stoler selv også, men er så gneten. hihi. Håper på ikea tur helt plutselig.... hahahah!

kommer huset snart eller? Så de drev å flyttet vekk noe masse så da tenkte jeg de skulle gjøre plass ;)

KLem

LillaL sa...

Jeg er jammen ikke sikker på når huset blir ferdig, men blir nok ut på våren en gang (april-mai?). Akkurat nå har snekkerene begynt å isolere innvendig og er snart ferdig med bordkledningen ute (mangler på 1/2 vegg). Håper nesten det tar litt tid siden huset vårt fremdeles ikke er solgt...gulp:S Du kjenner ingen som er på jakt etter et flott rekkehus i Langevågen vel? Hehe!

Snakkes:)

Verandasol sa...

heihei, takk for koselig kommentar inne hos meg! Er jo så stas det når man er ny, hihi. De lampene dine ser jo kjempefine ut, spennende å få se alt på plass :)