søndag 31. august 2008

Tiden strekker ikke til.


Jeg lurer på om det er bare meg som er i tidsklemma? Har STORE problemer med å få gjort alt jeg vil ha gjort. Nesten hver gang jeg vet at jeg har fri noen dager planlegger jeg ALT jeg skal gjøre de neste dagene. Slike ting en gjerne ikke har tid til ellers i hverdagen.
Jeg har nemlig hatt fri nå i hele 4 dage. Ja! Hm... tenker vel dere da! Da burde hun vel fått gjort det meste....? Vel....... Det burde jeg! Men har jeg?
Er alt for glad i å sitte på baken å koooose meg forran tv`en eller pc`en. Da vet vel de fleste at timene flyr av sted. Så d.v.s at familien ikke har fått et strålende rent og ryddig hus. Minstemann har heller ikke fått klippet seg, og bilen er ennå ikke blitt gullenes ren etter ferien. Det værste av alt er at jeg ikke har laget barneselskap til den nå snart en mnd gamle 7 åringen. uff uff !!!

Ting jeg har fått gjort er: Ryddet alle klesskap ( ble tre sekker til FRETEX), kjøpt en julegave! ( Begynner tidlig her i huset . hehe.), vasket 1 maskin med klær (obs... de må jeg vel ta ut å tørke. heeh! ), laget middag i går til 9 stykker. ( noe bra da!;-)) også har jeg bestilt bursdagsfest til 7 åringen min. ( Blir bowlingfest på bowligsenteret, 14 gutter.) + at jeg har laget invitasjoner.( som dere ser!)

3 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Gratulerer med 7 åring i hus!

Ikke få gjort noe... Pføy, jeg har vert hjemme i halvannet år og har ikke gjort en dritt. He, he, foruten om å bygge hus og bytte bleier da.
Jeg kan lett ikke gjøre noe flere dager på rad. Og det er jo så deilig å ikke gjøre noe!
I morgen er første dag på jobb så jeg burde virkelig bevege kroppen min i retning sengen. Kunne bare Marius komme hjem fra fisketur snart.

Når har dere sett for dere innflyttning forresten!

Natti, natt

flower sa...

Hei Vivian:)
Håper den julegaven er til meg;)hi hi.
Du..jeg har fått meg blogg.guuu kor kjekt!!selv om e ikkje har turt å sagt det til nokken da;)
no e det vel gjort.
koselig å følge med på deg da:)Du er flink!!

Hvitrose sa...

Heia:)
Du verden er jammen ikkje stor.Va på klubb på onsdag å da kom vi fram til at Preben har kommet i klasse med ungane til 2 av mine venninner!!Ikke værst du:)Å dei meinte at det va en super go klasse!!!
Så har e skifta navn til Hvitrose for d va flere som het flower..