mandag 10. januar 2011

Digger disse bruntonene!

(Har ingen aning om hvor dette bildet er hentet fra. Tror kansje det er fra Pottery barn!)

Hallo på do! ;-)

Digger disse brun/grå tonene med innslag av sort. digg, digg, diggi, digger! Bildene på veggen her er bare så super kule. PUH...Skulle gjerne hatt flere stuer, er jo sååååå mye stilig. Så jeg må vel svelge en kamel eller to, og si at jeg er SUPER fornøyd med stua mi i dag, eller kansje litt mer fornøyd i morgen når jeg har rydda vekk de sammenlagte klærne som ligger her på stuebordet og hatt en runde med støvkluten.Hvitt er også veldig delikat og lekkert, mørke møbler og mørke detaljer setter prikken over i`en. Dette kan SLETTVOLL! Bare se her.


For en stund tilbake hadde dette vært en billig løsning på en bokhylle. Men i dag koster denne sikkert litt mer, om en ikke er veldig flink med hammer og malerkosten selv! Tror mange i "Blogglandia" kunne tenkt seg denne på kontoert sitt!
 Lekker!


Når jeg vinner i LOTTO, skal jeg også ha en slik takhøyde i huset mitt! Og bruke en liten formue hos Slettvoll!
 Så vet dere det å! ;-)

Wobs...... der fikk hvist 9 åringen spysyka. Så da avslutter vi her.

Vivian

5 kommentarer:

Elin med Draumesidene sa...

:) Uff, kanskje ikkje tid og stad for eit smilefjes, men det var måten du beskreiv den sjuka på... Her hadde vi full guffe med sjuka i jula. Herleg...

Nydelege bilder du viser! Eg har ingen ting nytt å skryte av i huset, men sofa og to stoler frå Slettvoll har gleda oss sidan sommaren 2008. Har aldri angra. Nydelege ting dei lagar. Og fantastisk kvalitet.

Ynskjer deg ei flott veke, men kanskje aller mest god bedring i huset!

Klem
Elin :)

Toves Sammensurium sa...

Ja sånn kan det gå...fra den ene til den andre....vi er nettopp ferdig med elendigheten og jeg kan bare ønske deg og dine snarlig og god bedring!!!!!!!!!!!!!!! Deilig å bli frisk igjen og se de flotte bildene du hadde lagt ut her...vil igrunnen og bunnen gjerne ha alt du viser,så de lottomillionene hadde ikke vært så dumt nei!!!!!!!:)

My home is my Castle - by Kari sa...

Nydelige bilder du viser....

God bedring tilden syke :)
Klem,Kari

TÅKE DESIGN sa...

Hei Vivian:)
Herlige inspirasjonsbilder!!
Sol fra Nina

Anntella sa...

Ja, bruntoner fint...det er som naturen er tatt inn, med slike farver blir det aldri feil!