mandag 22. november 2010

Julefeber!

Julen nærmer seg med stormskritt. Tiden flyr......pengene flyr like fort. Har hatt noen dager fri,og gjort julegave innkjøp. Og julegave listen er snart ferdig utstrøket.

Er det bare meg som havner i denne merkelige tilstanden?????  Jeg går inn på butikken og kommer ut med en julegave og nesten alltid er der noe i posen til meg også. Ja fristelsene er alt for store.

Har kjøpt meg kjole og bolero til julebordet (en nødvendig invistering), nytt teppe i gangen (en ikke så nødvendig invistering), ny lykt og hylle til stua (ikke nødvendig i hele tatt, men det ble veldig fint da), div små saker som servietter(til julaften), kubbelys (må ha røde til jul), armebånd (passet jo til kjolen), julepynt ( de var så tøffe de nissene), tavlemaling (har et prosjekt på gang igjen), genser (måtte ha en ny rød genser ,det er jo snar jul), rettetang (vet jeg har helt stritt hår, men viste du at en kan lage flotte krøller med en slik tang?), juletrelys (måtte ha nye utelys) og sikkert mer som jeg ikke kommer på i farta.

Hva sier dere??? Noen som kjenner seg igjen???

Vivian

4 kommentarer:

Inger sa...

Oh yes du;) Kjenner meg veldig godt igjen.... Jeg syens alle ekstrainnkjøpene dine hørtes heeeeelt fornuftige ut jeg:))

Heksedamen sa...

om jeg gjør!!! ha ha... men man kan vel unne seg noen gave i julen? Sånn til seg selv? Hi hi :)

Vil gjerne se prosjektet du har på gang med den tavlemalingen ja :)

Jeanette sa...

Hehehe, ingen tvil om at det er mange fristelser i butikkene...

Kos deg med juleforberedelsene! :)

Toves Sammensurium sa...

Nei hva er det du snakker om??????Stiller meg totalt uforstående til slikt tullprat ;P
toveklem:)