søndag 7. februar 2010

Soverom +Ikea = sant

Da er det Søndag igjen. Helgen går alt for fort. Men det er deilig med en avslappende Søndag inn i mellom de travle ukedagene.


Denne herligheten av en kommode ble med hjem fra Ikea helt frivillig. Den har LENGE stått på ønskelisten min, og nå står den her og smiler til meg med skuffene fyllt til randen. ELSKER DEG!

Soverommet mangler ennå en del elementer før det fremstår som fullstendig. Men det får komme ettervert. Ting må planlegges!Lys må vi ha.Vi har ennå ikke funnet de perfekte nattbordene eller kansje vi bare skal ha hyller på veggen. Noe i hvitt blir det helt sikkert. Noen forslag????? Kom med de. ;-)Denne engelen har fulgt meg i MANGE år. Den har en selvskreven plass på soverommet. Det har den alltid hatt.

 Stolen under her skal også få komme inn på soverommet. Men først skal den få seg en real forfriskning. Kommer tilbake med eget innlegg om den senere.


Ha en fin Søndag alle sammen!

Vivian
7 kommentarer:

Tove's to og firbeinte sa...

Heisann Vivian...litt bloggings her mens potetene står og koker!!!! Måtte baare kommentere soverommet ditt,ser bare lekkert ut!!!! Den tapeten var RÅ!!!!!! Og lysekronen etc.....kjempefint,og bedre blir det forstår jeg :))))

LillaL sa...

Så flott dere har fått det på soverommet, kjempefin tapet! :)

anine sa...

Flott det var da:):)
Den gammle stolen var fin da... å blir sikker enda finere med litt shinings;)
Ha en fin søndag videre:)

MarnyAlice sa...

Stili tapet på soverommet☺
Fort gjordt at møbla plutseleg blir med heim frå IKEA, hihi ☺

Spennande prosjekt med den stolen ☺

Klem M ♥

Villa Remvik sa...

Skikkelig flott soverom! Fantastisk tapet!! Takk og lov for Ikea sier jeg bare...synd det ikke er i Ålesund!

Kjempeflott blogg også forresten!
Ha en fortsatt fin søndag!

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Har meg ein god og inspirerande morgontur i bloggverda! Så fint du har det på soverommet ditt! Eg har også sett på slike kommodar på IKEA. Vi bur berre så langt unna næraste butikk, og så er frakta så dyr... Men ein kan no drøyme ;)

Ynskjer deg og dine ei flott, ny februarveke!
Klem Elin :)

Elin med Draumesidene sa...

Hei igjen! Takk for koseleg besøk på bloggen min! :) Putene er kjøpt på Kremmerhuset, Amfi MG. Er ei stund sidan. Og eg sikla ganske lenge på dei, før eg kjøpte... Veit ikkje om dei har putene enno?

Ha ein fortsatt fin måndag!
Klem Elin :)