søndag 21. februar 2010

En pen plass til klærne.

Endelig er stolen ferdig. Et lite prosjekt som har tatt en ukes tid. Med jobb og familieliv inn i mellom malerstrøkene.FØR                                                                              ETTERStolen var veldig slitt og hard og sitte på. Nå har den fått nytt innlegg og ny drakt av et enkelt grått stoff og eggehvit maling (3strøk). Fikk god hjelp med sete av herlige Annelise med den ferske bloggen Mamias verden. Oppfordrer alle til og stikke innom bloggen hennes og ønske henne velkommen til "blogglandia".Minste mann i huset kom med denne kommentaren :
"Hvorfor styre så mye med en stol som BARE skal stå på soverommet. Du skal no sikkert bare slenge fra deg klær på den allikevel"

Han er 6 år.6 åringer plukker opp det meste, men uannsett nå har jeg en bedre plass og slenge fra meg klærne på. Og jeg tror at både klærne mine og jeg blir lykkeligere nå når de kommer litt lengre opp i høyden.

Ha en herlig solrik søndag.
Ja vi har nemelig sol her i Ålebyen.

HURRA HURRA HURRA

Vivian3 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Stolen vart jo kjempefin! Utruleg ka litt maling og nytt stoff kan gjere☺
Digga tapeten din☺

Klem M ♥

Elin med Draumesidene sa...

;) Herlig kommentar! Men stolen vart fin den! Og sjølv om ein slenger klede på den til vanleg, er det råd å rydde den innimellom, og sjå kor vakker den er! Sånn er det i alle fall her i huset! ;) Skal stikke innom veninna di!

Ha ein fin dag!
Love sunshine! :)
Klem Elin :)

LillaL sa...

Stolen ble kjempefin (sikkert fin med klær på også, hehe)! :)
Lurer på om jeg så deg (?) og gutta på Moa på lørdag, var nemlig noen gutter som var kjempelike dine foran meg i køa på Rema:)