torsdag 5. november 2009

Spørsmål?????

Hei alle bloggere og blogglesere. Kansje jeg er veldig treig og dum nå, men jeg trenger litt hjelp. Jeg har i over en lengre periode prøvd å løse noen blogg gåter.


Blir veldig glad hvis noen kan hjelpe meg.


Hvordan klarer jeg og utnytte hele vinduet på bloggen min?? Ser der er noen flinke bloggere som har det, og det er bare så fint. Så det vil jeg å ha. Det andre er hvordan klarer jeg og lage større og flere bilder i overskriften????????

VIVIAN3 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Det kalles magi ;)

Nei da, du må endre bredden i HTML kodene dine. Det er litt komplisert forklare hvor, men om du er kjent med de så endrer du total bredden under "outer-wrapper" til antall pixler du vil ha. Ikke anbefalt over 1000. Så endrer du bredden på hovedfeltet under "main-wrapper" og sidefeltet under "side-wrapper" Eks 1000px outer, 740px main, 220px side. Da er det igjen 40px til mellomrom mellom de to feltene. Jeg har 950, 670, 210.

Hus å endre footter til det samme som main. Du kan også endre Headder størrelsen på samme måte, noe du sikkert bør for at den ikke skal havne ut i huttiheita...

For å få flere bilder sammen så lager jeg ett bilde med flere på i et bilderedigeringsprogram. Ex paint.

Forsto du html forklaringen min så er du god, for det var någet klønete forklart. Si fra om du vil jeg skal hjelpe deg da. Er ikke langt unna ;)
Om du ikke har nøffesyka da... Håper du er bedre!

Pappa kommer med sjenken i morgen når jeg er på jobb, så jeg gleder meg til å ta fatt på jobben!

Kos og klem

Drømmen om en eplehage sa...

Og obs obs!

Du må lagre den eksisterende malen før du begynner å endre noe så du ikke ender opp med å rote vekk hele bloggen din. Og klikk FORHÅNDSVISNING for å se hvordan endringene blir FØR du lagrer.

:o)

TONE sa...

Så flott en BLOGG du...Jeg kommer tilbake men nå er det sent....og jeg må sove...natta


Tone =9