fredag 13. november 2009

1 STK LADER I MANKO!

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra heimen, men det er ikke så lett som en skulle tro. Kameraet mitt gikk  helt uten forvarsel tomt for batteri. Siden jeg ikke har ladet det på 3 mnd og vi ikke bodde her da jeg ladet det sist, så har det seg slik at jeg ikke finner laderen. Har endevendt hele huset, men sporløst forsvunnet.

Vi her i huset er ikke av den raskeste sorten her på jord, så vi har ennå noen kasser som vi ikke har åpnet. Så dermed satser jeg på at laderen ligger pent plassert i en av de.

Og siden jeg er av den sorten som ikke orker å lete akkurat nå, så får dere kose dere med disse herlige bildene fra  Matha Stewart.Håper dere alle har det bra.

Klem Vivian

7 kommentarer:

Tyri-jenta sa...

Hei:)
Godt det er flere av oss... jeg har også endevendt hele huset etter kameraladeren min de siste dagene, uten særlig hell.. hrmf...
Jaja, den dukker vel opp igjen:)
Nydelige bilder du har lagt ut!

Ha en strålende helg!

Drømmen om en eplehage sa...

Iiii, gratulerer med overstått!

Herlige bilder du viser altså, men nå¨får du finne kabeleeeen din.

Må løpe, skal på date med Dagfinn. Hihihihihiihiiiiiiiiiiiii!

Zuzz og klemZZZZZZZZZ

Elin sa...

Heia! Takk for besøk på bloggen min! Har kopiert asressa som eg brukte for såkalla Snow Effect. Her er det berre å treykkje ADD, og så ser du kva du skal gjere. Enklaste eg har tilført sida mi faktisk!

http://www.bloggerbuster.com/2008/12/simple-snow-effect-widget-for-blogger.html

Berre å spørje veit du! :)
(men eg kunne ingenting om HTML før i oktober...)

Ha ein flott laurdag!

Klem Elin :)

Anno2009 sa...

Kameraladere ja.... Hvor er de år man trenger dem sier nå jeg..;).

Gratulerer med vel overstått foressten..!

Takk for kommentar på bloggen min. Vi vet ikke hva slags type hus enda. Vurderte Hvalstad fordi det har alt på en flate, men må kanskje bygge med 2 etasjer likevel pga tomtene rundt om er for små til et stort hus med alt på en flate... Da er det bare å få tomten i boks, og så velge hustype;).

Ha en strålende lørdags kveld;-)

Marilinn

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Vivian! Takk for hyggelig hilsen:) Nydelige inspirasjonsbilder du viser i dag!! Lekkert! Men nå må du finne kabelen til kameraet ditt da ... så vi får se bilder fra heimen din også;)

Ha en fortsatt fin søndagskveld!! p.s. kjempe-fin blogg du har!

Klem Anette:)

Marianne sa...

Hei igjen!
Kom det noe fornuftig ut av fotoforklaringa mi?? Jeg har samme problem som du -finner ikke batterilader til kameraet mitt!! Heldigvis har jeg en venninne med samme lader, får låne der innimellom.. men krise når jeg plutselig står der uten! Skjønner ikke hvor den kan være..

Ser du også har fått snow effect av Elin, den er stemningsful da! Legger meg til som følger jeg, så er det lettere å følge med på fotofremgangen din, hihi.

Klem Marianne

Hvitrose sa...

Du får stikke opp hit låne da..regner med det er samme lader selv pm du har en litt nyere versjon...

lekkre bilder du.!!
sjåast!!:)