søndag 25. oktober 2009

Før og etter!

Her kommer et lite bilderas! Jeg var så utrolig lei av de to gullspeilene mine, og har lenge tenkt på og male de i en annen farge. Dette speilet fra IKEA fikk jeg i 25 års gave for snart 10 år siden.Dette speilet fikk jeg av mine foreldre for 8år siden!Her er begge speilene pusset (en ordentlig dritjobb) og grunnet (en gøy jobb).IKEA speilet er nå malt i fargen YIN som passer perfekt til tapeten i trappa.Kansje ikke det beste bildet her? ;-) Vanskelig å ta bilde av speilet når gangen ikke er bloggifisert! ;-)Det andre speilet har fått plass på badet, og er blidt spraylakket sort høyglans.Passer perfekt til innredningen som også har skapdører i sort høyglans.To av prosjektene er gjennomført, så da er det vel bare å ta fatt på det neste.
Ha en fin søndag.

3 kommentarer:

Hvitrose sa...

lekkert Vivian!!
Så gøy da!!:))kult med svart !!

Ingunn sa...

Så flotte de ble. Hvitt og sort er mine yndlingsfarger.

Klem Ingunn

Drømmen om en eplehage sa...

De ble knallstilig!

Jeg har gått og skult på en knekt som var gullfarget, men som nå har vert hvit et par år. Lurer på om den skal få bli sort... Hmmm!

Du, den flotte kaken under her da! Vet hvem jeg skal spørre om å bake neste gang hvertfall!

Måtte til fjells og hente noen konfirmanter i da, hvis ikke hadde jeg stått der og skrapa på døra di i håp om å få komme inn! hihihi

Kos og klem