torsdag 7. mai 2009

Noen som har hund?

Da må vel dette være midt i blinken! Å skulle det oppstå en uenighet hjemme "i lille huset", så er det bare å flytte inn til bofsen for ei stund. I allefall til ting roer seg i heimen. Tro om den har tv og varmt vann der inne! Kanskje et lite hundekjøleskap med avkjølende hundepils!Et så stort hundehus har sikkert også egen hushjelp/hundepasser.(som har et lite rom i andre etg.)Tapet! FIN/TØFF ELLER????????????????Nå er gaven til TOMINE`S HJEM på vei. Håper den faller i smak!

4 kommentarer:

ramboline97 sa...

håhå hå.... gjett om jeg gleder meg!!! Så snill du er!! Hva velger du?? sort på sidekantene??

klem

Drømmen om en eplehage sa...

Hei du, hvor er den tapeten fra? Den har jeg ikke sett før, så nå føler jeg at jeg mister kontrollen her. hihi!
Skal du være med og lukte på tapetklister en dag? hahahahah, nei nå er her overtrøtt humor.

Kommer tilbake etter litt søvn og hvile etter galskapens uke på jobb jeg tror jeg. Kanskje, men bare kanskje kommer det noe mer fornuftig ut av denne dama her da. Dog tvilsomt!

Kyss, klapp og klem nå går jeg ned for telling!

Drømmen om en eplehage sa...

Ja, lurer altså seriøst på hvor den tapeten er fra, det var ikke vrøvl!

ramboline97 sa...

Kjære kjære deg... Det er jo helt vanvittig for en gave jeg har fått av deg?? Jeg kan ikke tro det? Mannen min sa det han også..." åssen går det an å bli SÅ snill a??# og min datter løp mot han når han kom fra jobb med munnen full av jordbærdråper og roper " pappa pappa... se hva JEG har fått av dama!!! jeg må lage et innlegg på det ja... ha en deilig dag du snille snille dama... klem