torsdag 12. mars 2009Gutta har vært på sin første konsert i dag! Vi var på klassekonserten til tante NINA.Hun går første året på musikklinja på Fagerlia vgs.Min KJÆRE lille søster! Hun var kjempe flink ( som vanlig! ). Er så stolt storesøster. Føler jeg virkelig har lov å skryte litt nå!Ellers er framgangen på huset enorm stor. Snekkerene er utrolig effektive. (VELDIG GLAD OG FORNØYD). Rekker nesten ikke å komme med innlegg fra huset. De har i dag satt inn vindu i første etg, og fått på bordkledning.Simon gleder seg MASSE til jeg dette kjøkkenet blir ferdig.
PS: Det gjør jeg å! -BOMBE-

5 kommentarer:

LillaL sa...

For noen tøffe gutter, skinnjakke og greier! :)
Kjempegøy å se at det går fort med huset! Med oss går det treeeigt, men så er det for det meste bare en snekker som holder på, og akkurat nå avslutter de et annet hus.

Goood helg:)

Hvitrose sa...

jøss er huset kommet sååå langt?
Tøffe gutter ja:)

charm design sa...

Tusen takk for kjempe hyggelig komentar på bloggen min.Tror ikke jeg har vært her på besøk før.Man oppdager jo nye bloggere hver eneste dag.
Håper du finner en stol til slutt.De er blitt veldig populære og det skyldes vel at en del bloggere er på jakt etter de.jeg betaler ikke mer enn 500 for de minste rokkokko stolene.Men de andre litt større har vært dyrere.Lykke til med letingen,god helg

MeyBiMe sa...

WOW for noen tøffe karer som har vært på konsert!!!!!!!
Det er sååååå spennende å følge med huset under bygging!!!!!
Vi har en uendelig lang bilde-mappe av huset under bygging...og det er sååå artig å se på senere!!!!!
Spennende :-)
Takk for hyggelig kommentar i bloggen min :-) Angående trommer......ja de lager masse lyd :-/ ...men jeg er heldigvis så heldig å ha en gutt som går å får trommeundervisning...så det låter ganske bra også :-)
Men lyd blir det :-)
Kan anbefale "guitar hero" spillet på playstation...med trommer...det blir ikke så mye støy av...og det er utrolig populært her i huset!!!
Ha en ROLIG...fin søndag ;-)

MOLLY sa...

Heisann!
her finner du prisene deres:
http://www.marrakechdesign.se/sortiment.html
De er ganske dyre, og vi skulle bare ha noen få m2. Vi hadde heller ikke flislegger, da de var ganske vanskelig å legge, da de er så tykke, meeeeen det ble veldig fint da:)
Ellers er fliser noe dritt i dette landet...;)

Håper du har valgt sort dør, for nå velger "alle" grå;)