tirsdag 9. desember 2008

PUS! hvor kommer du fra???Denne lille damen sto utenfor døren her en dag. Hun hadde VELDIG lyst inn til oss. Det var utrolig kaldt og stygt vær denne dagen, så vi slapp henne inn. Etter VELDIG mye maling og gnuring sovnet hun som en stein. Hun sov og sov ZZZZZZZZZZ sov og sov! Stakkar! Tror hun var helt utslitt. Hun har siden kommet innom av og til. Og hun får komme på besøk, men ikke lenge om gangen.Litt jul i stua. Sydde denne puten og duken i fjor. Er veldig glad i rødt jeg! ;-)
Disse har jeg også laget. Tilda passer på! ;-)Fint med brunt og sølv sammen. Lysestaken fikk jeg til bursdag med min svigerinne (HVIT ROSE) også det koselige hjertet som henger i kjøkkenvinduet. Skal finne en finere plass til det etterhvert.

HA EN SUUUUUUUUPER UKE DAMER! ( event. herrer );-)


2 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Hei :)
Blir nok ikke lett å bli kvitt denne søte lille pusen nå som den har fått smaken på varme og kos hos dere.. :)
Gleder meg til å se lampene på det nye kjøkkenet ditt...heldig du som får nytt kjøkken..kunne godt tenkt meg en liten oppussing hjemme :)
Vi har heltre eikekjøkken og jeg vil gjerne male det hvitt!!!
Ha en fin førjulsdag!!!
Klem Anne ;)

LillaL sa...

Hei!
Takk for kommentar i bloggen min, kjekt å høre fra andre bloggere her i området:) Vi bygger på Tørla, hvis du vet hvor det er? Mellom Vegsund og Humla sånn omtrent. Så bilde av hustegningene litt bak i bloggen din, så ut som et veldig koselig hus! :) Hvilket husfirma bruker dere? Er så spennende når de begynner med reisverket og man ser huset tar form, gled deg!

Håper det er greit jeg legger deg til bloggelista mi. Ha en finfin dag:)