mandag 27. oktober 2008

TILBAKE PÅ NETT!FINT? Jeg og minste mann har laget en legomodell av 1 etasjen til det nye huset våres! Skulle helst hatt bare hvit lego. HEHE!!!!! Men dere får nøye dere med denne fargesprakende modellen. ;-) Den var utrolig gøy å lage, tror vi må reise å kjøpe mer lego.;-)
En liten titt inn på badet og vaskerommet!


Ellers holder vi ennå på å flytte ut av rekkehuset. Denne gangen er jeg virkelig i kaste og selge humør. Bare i går ble det 4 bossekker med ting og tang som vi vil kvitter oss med. (Dette bare på to romm.) DEILIG, DEILIG var det. Blir sprø av ting som bare ligger der å tar plass.
Kommer bilde av venteleiligheten snart. (må bare rydde og vaske først). Vi fikk forresten prøvd tålmodigheten nå i helga! Leilighet på 57 kvad. Fantastisk stygt vær,3 gutter (5,7 og 10 år)inne HELE helgen ( ble ikke noe bedre da de stappa inn med lørdagssnop og brus ), en haug med kasser og klær som ikke ligger der de skal ligge. En steika støvsuger! To foreldre med lange armer og kaos i hodet, og ingen luksus som en oppvaskmaskin på kjøkkenet. ;-(
Men med en slik krabar i huset, går jo alt greit. Vi er jo tross alt friske å raske hele gjengen. Også skal vi jo bygge oss et NYTT HUS ! ;-)

1 kommentar:

Hvitrose sa...

DET va bra!!! at du er tilbake på nett altså:)

Så tøff det va med lego modellen da!!
Skikkelig stilig.artig å se:)