mandag 22. september 2008

joho!
Ja nå er huset SOLGT! JOOOOHOOOO! Er ikke strålende fornøyd med prisen, men vi er bare glad vi har fått solgt i disse tider. Glad jeg slipper å sitte med to hus. Så nå er det bare å lete etter en venteleilighet. Er en god stund ennå til huset våres er ferdig. ( ca ett års tid tenker jeg). Nå kan vi i så fall begynne å planlegge ordentlig.( håper forøvrig på å vinne noen mill!!!! hehe).

Har bestemt meg for å selge (billig) unna noen møbler ( slik at jeg kan kjøpe nye........ hysssshhhh.... ikke si det til min bedre halvdel.........ennå........ han må bearbeides..............litt!!!) Bildene taler vel for seg....... dette er VIVIAN lei av å ha i hus. PÅ TIDE Å FORNYE SEG!

Den blå sofaen (som vi har 2+2+3+en dobbel pall av ) er uuuuuutrolig god å sove middag på. Men nå har vi hatt den i over 10 år, og fargen ?????? , dessuten har vi kjøpt oss ny sofa nå. Jugend elegante skapet er vel like gammelt, det passer rett å slett ikke inn i den nye stuen våres . Sengen til mellom mann passer heller ikke inn under skråtaket han skal ha på rommet sitt. Der skal han ha en deilig rammemadrass istedenfor. Skal atter en gang begynne å rydde, kaste og gi bort overflødige ting/klær o.l. Vil ikke ha det overfylt med "tingenikkevethvorenskalgjøreav". Jeg sier bare : LYKKE TIL MED FLYTTINGA! ( om et par mndèr.) PUHH!!

1 kommentar:

Hvitrose sa...

Heia:)
ja det e så supert at dokke endelig fikk solgt!!!
Litt fornyelse er no lov når en flytter i nytt hus;)
Tenker du klarer å overtale han bror min e du;)
Kjenner jeg deg rett så har du vel (i hodet ditt)møblert hele ny huset du;);)
Vi skal ha oss en kaste rydde sjau før vintern vi også:)
Ha ei super uke!!!
klem